Τα ζώδια της Τρίτης 4/12

Τρίτη, 04/12/2018

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Kριός

Μη φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Σήμερα θα ασχοληθείτε αρκετά με την προσωπική σας ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα σας περιμένουν ριζικές αλλαγές.

Ταύρος

Σήμερα νιώθετε γεμάτες ενέργεια και έτοιμες να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Έφθασε η ώρα να πείτε όσα επιθυμείτε στον αγαπημένο σας, διαφορετικά δε θα ηρεμήσετε.

Δίδυμος

Ακούστε τους γύρω σας και συζητήστε μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε καινούργια πράγματα και θα μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Μην μένετε μόνο στις δικές σας απόψεις γιατί δεν είναι πάντα οι σωστές.

Καρκίνος

Σκέφτεστε ίσως αρκετά το μέλλον σας και σας πιάνει άγχος. Προσπαθήστε να οργανωθείτε και να μείνετε στο παρόν καθώς υπάρχουν σημαντικά θέματα που έχετε να λύσετε.

Λέων

Σήμερα ίσως να μην ξυπνήσατε με την καλύτερη διάθεση. Ωστόσο η μέρα σας θα είναι αρκετά ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, με αυτόν τον τρόπο θα ανανεωθείτε.

Παρθένος

Προσπαθήστε να βρείτε πρόσωπα με κοινούς στόχους, ώστε να πετύχετε  όσα επιθυμείτε. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια αν τη χρειάζεστε, δε γίνεται να πετυχαίνετε τα πάντα μόνοι σας.

Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε πιθανόν στεναχωρημένες εξαιτίας των γεγονότων που σας συμβαίνουν. Δοκιμάστε να βρείτε την αιτία των γεγονότων αυτών και μη χάνεστε στις λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Μην περιμένετε να κάνουν πάντα οι άλλοι το πρώτο βήμα. Δώστε τις ευκαιρίες σας και αν δεν λάβετε τα αποτελέσματα που θέλετε, αποφασίστε να προχωρήσετε παρακάτω.

Τοξότης

Η επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχία σας για σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και διεκδικήστε τους στόχους σας. Η επιτυχία είναι αναμενόμενη.

Αιγόκερως

Οι παρορμητικές αποφάσεις δεν οδηγούν πάντα σε καλό. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην είστε τόσο υπερβολικές ώστε να μην τρελαίνεστε. Ξεχωρίστε τις σημαντικές υποθέσεις από τις λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεστε τον χρόνο σας για να συνειδητοποιήστε  κάποιες νέες συνθήκες.  Ωστόσο, μην παραμελείτε τα πρόσωπα που σας νοιάζονται γιατί δεν θα έχουν πάντα την υπομονή που περιμένετε.

Ιχθείς

Σήμερα δεν είναι η μέρα σας για να προχωρήσετε σε αλλαγές, καθώς  η Τρίτη δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Ωστόσο να είστε έτοιμες να ακούσετε νέα που δεν θα σας ευχαριστήσουν.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας