Τα ζώδια της Τετάρτης 5/12

Τετάρτη, 05/12/2018

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμες σήμερα και μην τα βλέπετε όλα υπερβολικά. Οι καλύτερες μέρες έρχονται.

Ταύρος

Διατηρήστε την θετική συμπεριφορά σας και οι υποθέσεις σας θα κυλήσουν φυσικά. Απομακρύνετε τις ανασφάλειες σας και βγείτε στο προσκήνιο για να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.

Δίδυμος

Φαίνεται να έχετε μια ανεβασμένη διάθεση, προσπαθήστε να την κρατήσετε όλη τη μέρα και να τη μεταδώσετε στους γύρω σας. Ωστόσο, μην πάρετε κάποια σοβαρή απόφαση σήμερα.

Καρκίνος

Σήμερα ίσως είναι μια από τις μέρες που αισθάνεστε εντελώς μόνη ακόμη και αν έχετε αρκετά πρόσωπα γύρω σας. Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση και όλα θα πάνε όπως τα επιθυμείτε.

Λέων

Ισορροπήστε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή ώστε να βρείτε τους ρυθμούς σας. Αρχίστε να δημιουργείτε σχέδια με προοπτική, μην μένετε μόνο στο παρόν.

Παρθένος

Η μέρα σας φαίνεται να είναι αρκετά γεμάτη. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ένα θέμα τη φόρα. Διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να κάνετε τίποτα ολοκληρωμένα και σωστά.

Ζυγός

Σήμερα να είστε χαμογελαστές ανεξάρτητα με τις υποχρεώσεις σας. Ένα χαμόγελο δε φτιάχνει τα πάντα αλλά σας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσετε.

Σκορπιός

Οι γύρω σας πιθανόν σας ασκούν μεγάλη επιρροή και νιώθετε μια πίεση. Εσείς ακούστε τον εαυτό σας και κρατήστε τις συμβουλές που θεωρείτε πως θα σας βοηθήσουν.

Τοξότης

Έχετε πιθανόν να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις σήμερα. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να χάνετε τη θετική σας ενέργεια. Αντιμετωπίστε ό,τι σας συμβαίνει με καλή διάθεση.

Αιγόκερως

Μην είστε πεισματάρες και δώστε την αγάπη και τη βοήθεια σας σε πρόσωπα που την χρειάζονται χωρίς να περιμένετε κάποιο αντάλλαγμα. Η χαρά που θα νιώσετε θα είναι απερίγραπτη!

Υδροχόος

Η χθεσινή μέρα δεν πήγε όπως περιμάνετε. Σημερα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν αξίζει να ασχοληθείτε παραπάνω. Δώστε σημασία στον εαυτό σας καθώς ξέρετε πολύ καλά τι αξίζετε.

Ιχθείς

Σήμερα είστε αρκετά συναισθηματικές με τους γύρω σας. Δεν ξεχνάτε να δείχνετε τρυφερότητα στα πρόσωπα που νοιάζεστε κι αυτό σας γεμίζει αισοδοξία και ικανοποίηση. Μην αναλώνετε το χρόνο σας σε ανούσια θέματα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας