Τα ζώδια της Πέμτης 6/12

Πέμπτη, 06/12/2018

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Σήμερα πιθανόν είστε συγκεντρωμένες πάρα πολύ στον εαυτό σας και έχετε ξεχάσει τους γύρω σας. Η ισορροπία είναι σημαντική σε κάθε κομμάτι της ζωής σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε ώστε να σκεφτείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.  

Ταύρος

Έχετε ιδέες που θέλετε να μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας, συζητήστε μαζί τους άλλα ακούστε και τις δικές τους προτάσεις. Διαφορετικά θα χάσετε πιθανόν σημαντικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Δίδυμος

Σήμερα ίσως να μην νιώθετε παραγωγικές. Ωστόσο μην μείνετε στο σπίτι και βρείτε την όρεξη να κάνετε κάτι που θα σας ευχαριστήσει.

Καρκίνος

Η επικοινωνία είναι σημαντική αλλά σήμερα δοκιμάστε να συζητήσετε με τον εαυτό σας. Το μυστικό για να ηρεμήσετε είναι να καταλάβετε πρώτα εσείς τον χαρακτήρα σας και ύστερα οι υπόλοιποι.

Λέων

Μην λειτουργείτε συνέχεια με βάση τις δικές σας απόψεις, η επιτυχία τις περισσότερες φορές έρχεται μέσω μιας δυνατής ομάδας. Ανακτήστε το ομαδικό σας πνεύμα και αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας.

Παρθένος

Προσπαθήστε να δείτε σε κάθε άνθρωπο τα θετικά του και μην απορρίπτετε τους άλλους αμέσως. Δοκιμάστε να χαλαρώσετε με ένα δημιουργικό χόμπι ή αφιερώστε το χρόνος σας σε ό,τι σας κάνει χαρούμενες.

Ζυγός

Απομακρύνετε τις ανησυχίες σας, φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και βγείτε να διασκεδάσετε. Η δουλειά σας έχει απορροφήσει τόσο που έχετε ξεχάσει την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους άλλους αλλά και να λύσετε τις απορίες σας. Μαθαίνοντας ό,τι σας απασχολεί, εξελίσσεστε ως προσωπικότητες και εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας. Μη νιώθετε αδυναμία όταν ζητάτε βοήθεια.

Τοξότης

Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας αντί το θυμό σας για να λύσετε τα προβλήματα σας ή μια διαφωνία. Μην δίνετε ευκαιρίες σε πρόσωπα που δεν σας φέρονται όπως αξίζετε. Μονό έτσι θα διασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να διορθώσετε τις υποθέσεις σας ώστε να βελτιώσετε και την εξέλιξη τους. Πιθανόν θα έχετε αναπάντεχα έσοδα διαχειριστείτε τα σωστά και μην τα ξοδεύετε ανεξέλεγκτα.

Υδροχόος

Μην θεωρείτε πως πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας για να προσαρμοστείτε σε κάτι καινούριο. Απλώς χαλαρώστε και νιώστε άνετα με ό,τι προκύψει σήμερα.

Ιχθείς

Ακόμα και αν είστε μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα μην έχετε αμφιβολίες για τα συναισθήματα τους. Θυμηθείτε  ότι όποιος σας νοιάζεται θα σας περιμένει. Προσοχή στην υγεία σας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας