Η Fresh Line παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της εικόνα με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Γλυφάδα

Πέμπτη, 06/12/2018

 

Τα εγκαίνια του καταστήματος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Με αφορμή το opening του νέου καταστήματός της Fresh Line στη Γλυφάδα στην οδό Αγγέλου Μεταξά, celebrities, δημοσιογράφοι, bloggers και fans της εταιρείας επισκέφθηκαν από το πρωί το κατάστημα για να γνωρίσουν από κοντά το νέο concept των καταστημάτων. Μεταξύ των λαμπερών παρευρισκόμενων ήταν οι: Ανθή Βούλγαρη, Μαρία – Λουίζα Βούρου, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Γιατζόγλου, Στέλλα Δημητρίου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δώρα Κατσικογιάννη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κλέλια Πανταζή, Άννη Πανταζή, Νάνσυ Παραδεισανού, Φλωρίντα Πετρουτσέλι, Σάσα Σταμάτη.

6cIMRvNA


A0YszIWw

 

 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι την καλύτερη πρόταση Χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς: τα 12 πολυαναμενόμενα Peacock XMAS Gift Sets! Μέσα από την περιήγησή τους στο νέο, φιλόξενο και εκσυγχρονισμένο κατάστημα της Γλυφάδας γνωρίσαν καλύτερα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών της εταιρείας. Το Fresh Bar και το experience counter κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, αφού μπόρεσαν να δοκιμάσουν live όλα τα νέα προϊόντα.

c1XSf_JA

 

KxR9nWxQ

 

qFTyYpGQ

Πέρα από το κατάστημα στη Γλυφάδα, η εταιρεία επεκτείνεται με άλλα 3 ολοκαίνουρια καταστήματα στο Χαλάνδρι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Τσιμισκή, αλλά και στο νέο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet στη Λάρισα. Τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τo νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο της Fresh Line, σηματοδοτώντας την αρχή για την πλήρη ανανέωση του αγαπημένου brand.

QQrwvQUA

 

1XMucZUQ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας