Η εκδήλωση προς τιμήν του Marco Bicego στην Αθήνα

Πέμπτη, 06/12/2018

 

Ένα Press Day γεμάτο λάμψη

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της πρώτης Marco Bicego boutique στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε ένα γεύμα στον ιδιαίτερο χώρο του ApArt Suite Athens την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2018.

4. PAN_001

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο του Τύπου, οι οποίοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιταλό σχεδιαστή Marco Bicego και να μυηθούν στο λαμπερό κόσμο του made in Italy κοσμήματος. Ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ήταν διακοσμημένος με τα εμβληματικά κοσμήματα Marco Bicego, συγκεντρώνοντας σχόλια θαυμασμού από τους προσκεκλημένους.

 6. PAN_020

 

9. PAN_264

Χειροποίητα και Made In Italy, τα εμβληματικά κοσμήματα Marco Bicego έχουν το δικό τους χαρακτήρα και ψυχοσύνθεση, ενώ κάθε συλλογή πηγάζει από μια διαφορετική έμπνευση, όπως το ξεχωριστό υλικό, οι χρησιμοποιούμενες πέτρες, ή ακόμη η βαθιά σχέση του Marco Bicego με τη Φύση.

 

13. PAN_189

 

36. PAN_009

Η νέα boutique, στρατηγικά τοποθετημένη στο νούμερο 20 της οδού Βουκουρεστίου, απέχει μία ανάσα από το ιστορικό κτήριο της Βουλής στην πλατεία Συντάγματος, στο απόλυτο κέντρο της luxury αγοράς αλλά και της exclusive χρυσοχοΐας της Αθήνας. Όπως σημειώνει και ο ίδιος ο σχεδιαστής, «Το λανσάρισμα της boutique στην Αθήνα, μετά τη Μύκονο και την Κρήτη, αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο και μεγάλο βήμα στην επέκταση του διεθνούς μας δικτύου και στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια κομβικής σημασίας Ευρωπαϊκή αγορά που έχει μεγαλώσει ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Δεν πρόκειται απλά για ένα νέο showroom για την πόλη, αλλά για ολόκληρη τη χώρα, καθώς αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό».

39. PAN_061

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας