Ποιο είναι το διασημότερο μαντίλι του κόσμου;

Δευτέρα, 07/01/2019

 

Το Hermès Carré Club προσκαλεί τα μέλη του να υπερβούν τις τέσσερις γωνίες του εμβληματικού τετράγωνου μαντιλιού και να βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία που αποκαλύπτει την κουλτούρα του οίκου, την τέχνη και τη δεξιοτεχνία του

Καλώς ήρθατε σε έναν τόπο διασκέδασης και παιχνιδιού, όπου το savoir-faire ξεχωρίζει και κάθε γωνιά εκπέμπει φαντασία. Είναι το Hermès Carré Club, ένα εφήμερο club που καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια εμπειρία μοναδική. Από την υποδοχή, όπου οι καλεσμένοι παραλαμβάνουν μία κάρτα μέλους, κάθε σημείο στο δυναμικό αυτό venue αποτίνει φόρο τιμής στο εμβληματικό μεταξωτό τετράγωνο μαντίλι του οίκου.

 

Carre-Click---Edward-Hendricks-©-(2)

 

Είναι ένα πολυσυλλεκτικό περιβάλλον που συνδυάζει το ύφος μιας λέσχης με την ατμόσφαιρα στο ατελιέ ενός καλλιτέχνη ή ακόμα και σε ένα ιδιαίτερο διαμέρισμα με αναγεννησιακή αίσθηση οικειότητας και απόδρασης μαζί. Αφού παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο, συνέχισε το ταξίδι του σε Τορόντο, Σιγκαπούρη και Λος Άντζελες και προσγειώθηκε στην Ευρώπη, στο Μιλάνο. Την ιδέα εμπνεύστηκε ο Bali Barret, artistic director των γυναικείων συλλογών της Hermès, και προβάλλει τη δημιουργική ενέργεια και την καλλιτεχνική έκφραση που βρίσκονται στον πυρήνα του σύμπαντος του οίκου, αναδεικνύοντας το σύγχρονο όραμά του.

 

Carre-Stories---Penoramic-©

 

Στο Μιλάνο, το ταξίδι εξερεύνησης και διάδρασης ακολούθησε μια διαδρομή με επιμέρους κομμάτια που έδεναν σαν παζλ, όπως το Carré Studio, όπου κάθε «μέλος» ονομάζει στον τοίχο του διαδρόμου μία από τις 75.000 αποχρώσεις που χρησιμοποιεί ο οίκος από το 1937, χρονιά που δημιουργήθηκε το πρώτο Carré. Οι εκλεκτοί και τυχεροί καλεσμένοι είχαν πρόσβαση σε μια capsule collection με limited edition μαντίλια, διαθέσιμα μόνο εκεί.

 

Carre-Click---Edward-Hendricks-©

 

Με τις απεριόριστες δυνατότητές του να εμπνέει, το carré του οίκου Hermès ερμηνεύεται με τρόπους που θα εκπλήξουν ακόμη και τους μεγαλύτερους λάτρεις του.

 

BFA_25197_3065051

 

BFA_25197_3065050

 

Φωτογραφίες: Edward Hendricks

Δείτε εδώ το instafeed του gynaikamagazine.gr

Κείμενο: Ιωάννα Αλεξάτου

Tags: