Η χειμερινή συλλογή της Νατάσας Αυλωνίτη μας μεταφέρει στο Παρίσι

Πέμπτη, 10/01/2019

 

Η Νατάσα Αυλωνίτη υπογράφει μια χειμερινή συλλογή που μας μεταφέρει στην ατμοσφαιρική Πόλη του Φωτός

Κομψά φορέματα, πλούσια υφάσματα, κλασικές χρωματικές αποχρώσεις, αριστοκρατικό στυλ, φαντασία, ταλέντο. Οι δημιουργίες της Νατάσας Αυλωνίτη δεν υποτάσσονται στις νόρμες και στις τάσεις της εποχής, αλλά τις δημιουργούν. Κομβικό σημείο για να ξεκινήσει την πορεία της στη μόδα ήταν ο γάμος του καλύτερού της φίλου, αφού αποφάσισε για πρώτη φορά να σχεδιάσει ένα ρούχο για την ίδια. Ήταν ένα κόκκινο φόρεμα με το όνομα Reina, που στάθηκε αφορμή να δημιουργήσει το brand Nash by Natasha Avloniti. 

 

nash_P48

 

Παρακολούθησε σχετικά σεμινάρια σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία και το καλοκαίρι του 2014 παρουσίασε την πρώτη της ολοκληρωμένη συλλογή.

 

Η αυθεντικότητα των σχεδίων της τη βοήθησε να καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες νέες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας. Στη συλλογή της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019, έχοντας ως έμπνευση το Παρίσι, κατάφερε να συνδυάσει τις επικρατέστερες τάσεις της χρονιάς σε δημιουργίες που αναδεικνύουν με κομψό τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα. 

 

nash_P10

 

Βελούδο και σατέν σε χειμωνιάτικες αποχρώσεις, metallic υφάσματα, χρυσές λεπτομέρειες, ιδιαίτερες γραμμές και υψηλής ποιότητας υφάσματα είναι ό,τι χρειάζεται για γοητευτικές εμφανίσεις. 

 

nash_P14

 

—nashbyna.com


Δείτε εδώ το instafeed του gynaikamagazine.gr

Από την Κατερίνα Πιπέρη

Tags: