Τα ζώδια της εβδομάδας 7/1-11/1

Κυριακή, 06/01/2019

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Κριός

Αναθεωρήστε τις προτεραιότητες σας. Προσφέρετε τη βοήθεια σας στα πρόσωπα που την έχουν ανάγκη. Η εβδομάδα θα είναι ιδανική για οικονομικές συναλλαγές που πιθανόν διστάζατε να πραγματοποιήσετε. Η Πέμπτη θα είναι από τις μέρες που θα ξεκινησεI δυναμικά για να σας δώσει την ώθηση να εκπληρώσετε κάθε σας επιθυμία.

Ταύρος

Θα πραγματοποιήσετε σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια σας. Μην οργανώσετε συναντήσεις που δεν θεωρείτε σημαντικές για τον εαυτό σας, αλλά δώστε βάση στα σε όσα εκρεμμούν για αυτή την εβδομάδα. Από την Τετάρτη, η εβδομάδα σας θα είναι ευνοϊκότερη. Ανεξάρτητα από τις δύσκολες υποθέσεις, θα δείτε αύξηση στα οικονομικά σας.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να μην είστε τόσο απόλυτες με τους γύρω σας και να δίνετε ευκαιρίες σε όσους αγαπάτε. Πείτε τη γνώμη σας αλλά αφήστε και τους υπόλοιπους να την εκφράσουν. Η Τετάρτη είναι η  ιδανική μέρα για να έρθετε πιο κόντα με το σύντροφο σας και να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση που θα λύσει πολλές απορίες σας.

Καρκίνος

Οργανωθείτε προκειμένου να δείτε να υλοποιούνται τα σχέδια σας τα οποία επεξεργάζεστε τον τελευταίο καιρό.  Αν επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες να αναμένετε εντυπωσιακές εξελίξεις στην εργασία σας που θα σας αναβαθμίσουν. Τα οικονομικά σας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά και θα μπορειτε να πραγματοποιήσετε τις επενδύσεις που επιθυμείτε.

Λεών

Εντυπωσιάστε τους γύρω σας με τις ικανότητες σας. Αν ξεκινάτε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική σας πορεία χρησιμοποιήστε όλη σας την δημιουργικότητα και ενέργεια, με αυτόν τον τρόπο  δεν υπάρχει περίπτωση  να αποτύχετε. Οι σχέσεις σας με πρόσωπα που είχατε ψυχρανθεί φαίνεται να ξαναζωντανεύουν δώστε τις καταλλήλες ευκαιρίες και μην είστε ψυχρές.

Παρθένος

Η εβδομάδα είναι ιδανική για κάθε είδους συναλλαγή. Είστε έτοιμες να κατακτήσετε τα πάντα με τη δυνάμη και τη θελησή σας. Προσέξτε τις επόμενες κινήσεις σας και δείτε ποιο πλάνο είναι το καλύτερο για εσάς. Την Παρασκεύη ένα όνειρό σας θα γίνει μάλλον πραγματικότητα !

Ζυγός

H εβδομάδα σας αρχίζει με παρεξηγήσεις που θα σας αναστατώσουν. Προσπαθήστε να ζητήσετε βοήθεια από πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Στη μέση της εβδομάδας θα επανακτήσετε τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Στον επαγγελματικό σας χώρο σάς περιμένουν θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Μην εξαρτάστε και παρασύρεστε από τις αποψεις των τρίτων, αλλά βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Παλιές σας ανησυχίες έρχονται απο το παρελθόν να σας αποπροσανατολίσουν και να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες για τις επιλογές σας. Προσπαθήστε να τις αγνοήσετε και να ασχοληθείτε με τις αρχικες αποφάσεις χωρίς ενδοιασμούς.

Τοξότης

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας κάθως την τελευταία εβδομάδα έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παραμελώντας πιθανόν τις δικές σας ανάγκες. Άρα αυτη την εβδομάδα προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και να δείτε τι σας λείπει για να είστε χαρούμενες. Η Τρίτη θα είναι μια κομβική μέρα για τα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε να παραβλέψετε τους περιορισμούς σας και να απολαύσετε όσα δεν προλαβαινατε τόσο καιρό. Ανανεώστε και αναπτύξτε τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Μην περιμένετε να πετύχετε χωρίς προσπάθεια και κόπο, αλλά ενεργοποιηθείτε και θα δείτε συντόμα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Θα βρείτε τις ελευθερίες σας και θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνετε πιο ανοιχτές και να ακούτε δεύτερες απόψεις. Η Πέμπτη δε θα είναι από τις ευνοϊκότερες της εβδομάδα σας. Η δουλεια σας έχει απορροφήσει, αλλά θα λάβετε την κατάλληλη ανταμοιβή για τους κόπους σας. Επαναπροσδιορίστε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ιχθείς

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για νέες ριζικές αλλαγές ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας .Αν είστε σε μια σχέση που σας ταλαιπωρεί προσπαθήστε να γίνετε ξεκάθαρες ώστε να τη σώσετε ή να την τελειώσετε πριν πληγωθείτε. Αντίθετα αν είστε ελεύθερες είναι η τυχερή σας εβδομάδα για νέους έρωτες. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας