Τα ζώδια της Τρίτης 8/1

Τρίτη, 08/01/2019

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

 Κριός

H μέρα σας φαίνεται γεμάτη με κοινωνικές υποχρεώσεις. Σηκώστε τα κινητά σας και οργανώστε τα ραντεβού σας. Προσοχή στην υγεία σας ίσως περιμένετε κάποια εξέταση η οποία θα έχει καλά αποτελέσματα.

Ταύρος

Η προσωπική σας ζώη ίσως ειναί άστατη καθώς δεν ξέρετε μάλλον πως να διαχειρείστε κάτι που σας έκανε ο σύντροφός σας. Αν είστε ελεύθερες δείτε δίπλα σας μηπώς είναι αύτο που ψάχνετε. Στον επαγγελματικό σας χώρο σας περιμένουν νέες εξελίξεις από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε.

Δίδυμος

Σήμερα ίσως συνειδητοποιήσατε πως ήρθε η ώρα για μια αλλάγη στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.Προσπαθήστε να είστε σε ετοιμότητα κάθως μια αναπάντεχη εξελίξη σας περιμενεί από τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Προβλέπετε μια όχι και τόσο παραγωγική μέρα για εσάς καθώς ίσως επιλέξετε να μείνετε σπίτι. Ωστόσο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ελεύθερη μέρα σας και να περάσετε το χρόνο σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Διευθετήστε με προσόχη τα οικονομικά σας καθώς η μέρα για εσάς  δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Εξετάστε τα πρόσωπα που επιθυμείτε να συνεργαστείτε με βάση τη λογική σας και οχί το συναίσθημα για να μην οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές.

Παρθένος

Η περιόδος για να επενδύσετε σε μια νέα φιλία ή γνωριμία δεν είναι η κατάλληλη καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που δεν είχατε οργανώσει και ίσως θα σας ωθήσουν εκτός του προγραμματός σας.

Ζυγός

Φαίνεται να διαταράσεται η ισορροπία σας ανάμεσα στην προσωπική και την οικογενειακή σας ζωή.Με αποτέλεσμα να είστε σε μια συνεχόμενη εντάση με τα πρόσωπα γύρω σας.

Σκορπίος

Η δουλεία σας φαίνεται να καλύπτει όλο το χρόνο σας το τελευταίο μήνα και να σας κάνει να συμπεριφέρεστε σα ρομποτ.Έχετε ίσως χάσει τον εαυτό σας προσπάθωντας να διατηρήσετε την τελεία εικόνα στην εργασία σας.

Τοξότης

Σήμερα θα χρείαστει ίσως να γίνετε η κύρια δύναμη της δουλειά σας και να λάβετε πρωτοβουλίες προκείμενου να αποδείξετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Μη φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα οι ανθρώποι σας θα είναι έκει και για να σας στηρίξουν.

Αιγόκερως

Ένταση και νεύρα φαίνεται να έχετε σήμερα.Μη σας ρίχνει αυτό τη διάθεση προσπαθήστε να  διορθώσετε ό,τι σας ενοχλεί και θα δείτε πως στο τέλος όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Υδροχόος

Γίνετε πιο δυναμικές και προσπαθήστε να ανακαλύψετε την αλήθεια που πιθανόν ψάχνετε για  μία υπόθεση που σας απασχολεί. Μη καθυσηχάζεστε από τις απόψεις των γύρω σας, ίσως προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν απο το στόχο σας.

Ιχθείς

Τα σχέδια που είχατε οργανώσει για σημέρα πιθανόν να μην υλοποιηθούν τελικά καθώς έρχεται στην επιφάνεια μάλλον ένας παράγοντας που δεν είχατε προβλέψει. Μη χάσατε τη ψυχραιμία σας αλλά με την αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει αντιμετωπίστε την περιπτωσή σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας