Τα ζώδια της Τετάρτης 9/1

Δευτέρα, 07/01/2019

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της μέρας 

Κριός

H αγαπή και ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα. Βρείτε χρόνο να περάσετε με το συντροφό σας και αν είστε ελεύθερες αναζητήστε το αλλό σας μισό. Πιθανόν να είναι πιο κοντά από όσο πιστεύετε.

Ταύρος

Σημερά πιθανόν νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικές και ζεστές με τις σχέσεις σας είτε ερωτικές είτε φιλικές. Προσπαθήστε να τους μεταδώσετε τα συναισθήματα σας και να τους κάνετε να νιώσουν το ίδιο χαρούμενες με εσάς.

Δίδυμος

Η επικοινωνία σας με την οικογένεια και την παρέα σας φαίνεται να χρειάζεται ανανέωση. Μην κλειστείτε σήμερα στον εαυτό σας αλλά γίνετε κοινωνικές και ευδιάθετες ώστε να λάβετε την ανταπόκριση που πιθανόν επιθυμείτε.

Καρκίνος

Αφιερώστε χρόνο στις προσωπικές σχέσεις ώστε να δημιουργήσετε πιο ισχυρούς δεσμούς. Φαίνεται πως κάποια κοντινά σας πρόσωπα ζητάνε την προσοχή σας. Προσπαθήστε να μη τα αγνοείται.

Λέων

Η ρομαντική σας πλευρά έρχεται στην επιφάνεια. Μην είστε διστακτικές και εκφράστε όσα επιθυμείτε στο σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας κινεί το ενδιαφέρον.

Παρθένος

Ενά νέο πρόσωπο φαίνεται να σας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα σήμερα. Δοκιμάστε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας, ώστε να το γνωρίσετε καλύτερα. Μπορεί να είναι το πρόσωπο που αναζητούσατε τόσο καιρό.

Ζυγός

Η λογική σας πολλές φορές σας εμποδίζει να ζήσετε όπως επιθυμείτε. Λειτουργήστε με την καρδιά  σας και μην βάζετε εμπόδια στις σχέσεις σας. Τα επαγγελματικά σας είναι στην καλύτερη περιοδός τους.

Σκορπιός

Σημέρα πιθανόν νιώθετε ιδιαίτερα επικοινωνιακές. Με αύτον τον τρόπο θα ενισχύσετε τις επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και τον κοινωνικό σας κύκλο. Προσοχή με τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Η Δευτέρα είναι η τέλεια μέρα για να οργανώσετε ένα τέλειο δείπνο με το ταίρι σας. Αφήστε στην άκρη την παραμικρή ενοχλησή σας και απολαύστε κάθε στιγμή με τους αγαπημένους σας.

 Αιγόκερως

Οι συζητήσεις με νέα πρόσωπα θα σας ανοίξουν καινούργιους οριζόντες.  Βρείτε παρέες με κοίνα ενδιαφέροντα και αμέσως θα νιώσετε την ηρεμία που επιθυμείτε. Προσπαθήστε να είστε χαλαρές.

Υδροχόος

Νιώθετε χαρούμενες και το δείχνετε. Συνεχίστε με την αισιοδοξία που σας διακατέχει και θα πετύχετε όλους τπυς στόχους σας. Σήμερα δώστε ιδιαίτερη σημασία στα επαγγελματικά σας.

Ιχθείς

Φαίνεται πως ένα νεό πρόσωπο έρχεται στο προσκήνιο που θα σας επηρέασει θετικά με τις απόψεις του. Μην είστε αντιθέτες μαζί του αλλα δείτε τι μπορείτε να κερδίσετε από αυτό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας