Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Μενούνος στα Golden Globes

Τρίτη, 08/01/2019

 

Η ελληνοαμερικανίδα εμπιστεύτηκε ξανά τον οίκο Celia Kritharioti Couture

Αν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2019, αυτό είναι τα looks των stars στο after party του περιοδικού InStyle. Μάλιστα, μία από τις εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα των καλεσμένων, αλλά και όλα τα φλας των φωτογράφων είναι το outfit της Μαρίας Μενούνος. 

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εντυπωσίασε με μία μπλε τουαλέτα του οίκου Celia Kritharioti Couture μαγνήτισε τα βλέμματα στο party.

Η Μαρία Μενούνος εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά τις δημιουργίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη και επέλεξε ένα φόρεμα με εντυπωσιακό βολάν στον ένα ώμο και σκίσιμο.

Η παρουσιάστρια επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της δημιουργίες της παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας μόδας Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τον εντυπωσιακό γάμο της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντεργκάρο, οπού φόρεσε ένα παραμυθένιο νυφικό, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη από τον ελληνικό οίκο.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως εξομολογήθηκε σε μια νέα δημοσίευση στα προσωπικά της social media, δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ το ονειρικό νυφικό της, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το δέσιμο και την αδυναμία της στο ελληνικό brand!

 

 

 

menounos

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών : Instagram