Τα ζώδια της Παρασκευής 11/1

Παρασκευή, 11/01/2019

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Ένας φίλος ή ένα μέλος της οικογένειας σας πιθανόν να σας στεναχωρήσει σήμερα. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι έχει και να τον υποστηρίξετε, μην είστε απόλυτες μαζί του.

Ταύρος

Σήμερα αν δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη, καλύτερα να μείνετε σπίτι σας και να χαλαρώσετε. Δοκιμάστε να επιστρέψετε στη ρουτίνα σας σταδιακά και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμος

Μην έχετε για τα πάντα γνώμη χωρίς να γνωρίζετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Το ιδανικό για εσάς είναι να γίνετε διαλλακτικές και να δέχεστε και τις υπόλοιπες απόψεις που μπορεί να είναι διαφορερικές ή και πιο σωστές από τις δικές σας.

Καρκίνος

Φαίνεται να σας απασχολεί ένα θέμα σας εδώ και καιρό. Διαχειριστείτε το με τον κατάλληλο τρόπο και θα βρείτε την λύση του. Μην μένετε στάσιμες αλλά πιστέψτε στον εαυτό σας.

Λέων

Σήμερα πιθανόν να δεχτείτε κάποια περίεργα μηνύματα που δεν περιμένατε. Είτε είναι ευχάριστα είτε όχι μην πανικοβληθείτε αλλά δείτε τα με θετική ματιά.

Παρθένος

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε επαγγελματική πορεία; Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν προχωρήσετε στα επόμενα σας βήματα.

Ζυγός

Οι φιλικές και οι προσωπικές σχέσεις θα είναι σταθερές. Ωστόσο μπορείτε να κάνετε νέα δημιουργικά πράγματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Δώστε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε και δε θα χάσετε.

Σκορπιός

Νέες επαγγελματικές προοπτικές φαίνονται να ανοίγονται στο δρόμο σας. Εξετάστε ποιά είναι η καλύτερη για εσάς και αξιοποιήστε την με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Σήμερα θα νιώσετε μια ανανέωση και δημιουργικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα κάνατε τις κινήσεις που χρειαζόσασταν για να εξελιχθείτε και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. 

Αιγόκερως

Μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο. Τα θέματα υγείας αλλά και τα επαγγελματικά σας μπορεί να πέρασαν από 40 κύματα όμως τώρα ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να είστε λιγότερο επικριτικές και περισσότερο δεκτικές με όσα θα ακούσετε. Μερικές φορές για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Ο χρόνος θα αποδείξει ότι κάνατε τη σωστή επιλογή.

Ιχθείς

Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει μπορεί να αγχώνεστε. Όμως κάθε αλλαγή φέρνει και μια νέα ευκαιρία. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας