Τα ζώδια της εβδομάδας 14/1-18/1

Πέμπτη, 10/01/2019

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 

Κριός

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με θετική διάθεση καθώς φαίνεται πως είστε έτοιμες να εκπληρώσετε και το πιο μεγάλο σας όνειρο. Η Δεύτερα θα είναι από τις ευνοϊκότερες μέρες σας με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε όσα επιθυμείτε στην εργασία σας. Η Παρασκευή θα είναι η μέρα των αποφάσεων, για αυτό προσπαθήστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ταύρος

H αρχή της εβδομάδας για εσάς πιθανόν να είναι δύσκολη. Ωστόσο δε χρειάζεται να καταθέτετε τα όπλα αλλά να γίνετε πιο δυνατές για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια σας. Φαίνεται πως είστε πρόθυμες να μπείτε  σε νέες περιπέτειες και πολύ καλά κάνετε.  Όλες κάποια στιγμή χρειάζονται να τολμήσουν να κάνουν κάποια αλλαγή στη ζωή τους. Αυτη η εβδομάδα και ιδιαίτερα η Πέμπτη προσφέρονται για τις αλλαγές που πιθανόν επιθυμείτε.

Δίδυμος

Νιώθετε ιδιαίτερα χαρούμενες αυτη την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως προχωρούν τα επαγγελματικά σας σχέδια όπως τα σχεδιάζατε.  Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη ό,τι σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα αυξηθούν την Τετάρτη καθώς θα σας προκύψει μια δουλειά που δεν την περιμένατε. Στο τέλος της εβδομάδας σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από την ερωτική Αφροδίτη.

Καρκίνος

Φαίνεται πως βρίσκεστε υπο πίεση και κάνετε πράγματα που δεν επιθυμείτε. Δίνετε μεγάλη σημασία πιθανόν στις γνώμες των γύρω σας και αυτό σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθήστε να δώσετε βάση στις δικές σας ανάγκες και να προχωράτε με το δικό σας ρυθμό. Με αυτό τον τρόπο θα βρείτε την πνευματική σας ηρεμία και θα χαλαρώσετε. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αποπροσανατολίζεστε.

Λέων

Νέες ευκαιρίες φαίνεται να σας προκύπτουν. Εκμεταλλευτείτε τις με τον καλύτερο τρόπο και μην της αφήσετε να πάνε χαμένες. Μπορούν να σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς. Μια κόντρα με ένα κοντινό σας πρόσωπο πιθανόν να σας στεναχωρεί. Δοκιμάστε να είστε ήρεμες και δώστε τόπο στην οργή ώστε να επαναφέρετε την γαλήνη μέσα σας.

Παρθένος

Μια ιδιαίτερα δημιουργική εβδομάδα σας περιμένει. Δείξτε την καλλιτεχνική σας πλευρά και προβάλλετε τα ταλέντα σας. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να ανακαλύψετε νέες πλευρές του εαυτού σας. Στα προσωπικά σας φαίνεται να υπάρχει μια κρίση η οποία αντιμετωπίζεται αν αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε τόσο επικριτικές μαζί τους.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την εβδομάδα σας. Αν καταφέρετε να τη διατηρήσετε θα δείτε μεγάλη αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Μην εμπιστεύεστε τον καθένα και παρατηρήστε προσεκτικά τα πρόσωπα που επιθυμείτε να βρίσκονται δίπλα σας. Έχοντας τους σωστούς συνεργάτες θα πετύχετε συντομότερα όσα επιθυμείτε. Η Παρασκευή θα είναι η τυχερή σας μέρα.

Σκορπιός

Η γλυκιά Αφροδίτη θα ευνοήσει τα προσωπικά σας και θα σας φέρει πιθανόν πιο κοντά στον ερωτικό σας στόχο. Προσπαθήστε να μη ξοδεύετε ασύστολα τα χρήματα σας αλλά κρατήστε τα για κάποια πιο σοβαρή ανάγκη σας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα σχέδια σας, άρα μη σας πιάνει το άγχος να τα προλάβετε όλα σε μια μέρα.

Τοξότης

Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτες με ιδέες που θέλετε να σας αναδείξουν. Πείτε τις στους εργοδότες σας και μη διστάσετε να τις υπερασπιστείτε. Θυμηθείτε πως αν δεν πιστέψετε η ίδια στον εαυτό σας δεν θα σας βοηθήσουν οι υπόλοιποι. Οι οικονομικές αδυναμίες μη σας πτοούν αλλά σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τις διορθώσετε.

Αιγόκερως

Αυτη είναι η εβδομάδα των αποφάσεων για εσάς. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σας ώστε να διευκολυνθείτε και να ελαφρύνετε το πρόγραμμα σας. Επίσης μη βάζετε όρια στις κινήσεις σας αλλά αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Δώστε μια ευκαιρία στο πρόσωπο που σας προσεγγίζει και φαίνεται να ενδιαφέρεται για εσάς.  

Υδροχόος

Η εβδομάδα σας ίσως να μην κυλήσει όπως την περιμένατε. Ωστόσο αυτό μη σας ανησυχεί και απομακρύνετε κάθε είδους ανασφάλεια σας. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην νιώθετε αδύναμες.  Στον επαγγελματικό σας χώρο πιθανόν να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές. Δείτε τις με θετική διάθεση και αξιοποιήστε τις σωστά για το συμφέρον σας. Η Πέμπτη θα είναι η ιδανική μέρα για εσάς και τις ιδέες σας,

Ιχθείς

Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο σας φαίνεται πως θα δείτε μεγάλη διαφορά στα οικονομικά σας.  Αρχίζετε και βλέπετε την εργασία σας με άλλη ματιά και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, καθώς δε τη βλέπετε ως υποχρέωση. Αν δεν είστε ικανοποιημένες όμως με τα επαγγελματικά σας, δοκιμάστε να αναζητήσετε κάτι διαφορετικό και πιο κερδοφόρο για εσάς. Η εβδομάδα προτείνεται για επαγγελματικές αλλαγές.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας