4 τρόποι για να αποκτήσετε γυριστές βλεφαρίδες χωρίς να χρησιμοποιήσετε το ειδικό «τσιμπιδάκι»

Πέμπτη, 24/01/2019

 

Εύκολοι τρόποι για να έχετε εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Αν το δει κάποιος που δεν ξέρει τι είναι, θα το «περάσει» κατά πάσα πιθανότητα για εργαλείο βασανιστηρίων. Η αλήθεια είναι πως το τσιμπιδάκι για τις βλεφαρίδες μπορεί να είναι επίπονο αν δεν το χρησιμοποιήσετε σωστά, αλλά επειδή όλες θέλετε γυριστές βλεφαρίδες, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε εναλλακτικές λύσεις!

 

Με τη mascara

Αφού βάλετε τη mascara καλά (κάνοντας κινήσεις δεξιά-αριστερά καθώς περνάτε το προϊόν) ακουμπήστε το ραβδάκι στην άκρη των βλεφαρίδων, γυρίστε τις λίγο προς τα μέσα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να στεγνώσει η mascara σας.

 

Με τα δάχτυλα

Ζεστάνετε τα δάχτυλά σας τρίβοντάς τα μεταξύ τους και στη συνέχεια ακουμπήστε τα στις βλεφαρίδες σας από την άκρη και πιέζοντας ελαφρά προς τα μέσα με φορά προς τα επάνω. Και η παραμικρή θερμότητα θα λειτουργήσει σαν… styling για τις μικροσκοπικές τρίχες. Φορέστε mascara αμέσως και είστε έτοιμη.

 

Με μια οδοντόβουρτσα

Βάλτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό νερό και ταμπονάρετέ την σε μια πετσέτα για να φύγει το πολύ νερό. Στη συνέχεια χτενίστε τις βλεφαρίδες σας προς τα επάνω 2 φορές και την τρίτη κρατήστε την οδοντόβουρτσα μαζί με τις βλεφαρίδες με φορά προς τα επάνω και προς τα μέσα όπως κάνατε με τα δάχτυλα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να διαβάζετε τα νέα μας

Από τη Χρύσα Δαρσακλή

Tags: