Τα πιο εντυπωσιακά σπίτια που νοίκιασαν οι διάσημοι στο Airbnb

Δευτέρα, 28/01/2019

 

Πολυτελείς κατοικίες που προτιμούν οι celebrities για τις διακοπές τους

οιος είπε ότι τα σπίτια που νοικιάζονται στο Airbnb είναι μόνο για τους …κοινούς θνητούς; Υπάρχουν κατηγορίες κατοικιών που απευθύνονται σε …μεγάλα βαλάντια, που τα προτιμούν και οι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ. Πρόκειται, βεβαίως, για μοναδικές επαύλεις που συναγωνίζονται επάξια τα πιο άνετα δωμάτια των πολυτελών ξενοδοχείων.

Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά Airbnb σπίτια που νοίκιασαν οι διάσημοι:

 

1. Ariana Grande

Η διάσημη τραγουδίστρια νοίκιασε ένα τεράστιο αρχοντικό στο Κολοράντο, με πολλαπλές ανέσεις. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν η εξωτερική πισίνα και η αίθουσα bowling. Επιπλέον, οι καλεσμένοι της είχαν στη διάθεσή τους τις υπηρεσίες των οικιακών βοηθών, των chef του σπιτιού και των καθηγητών ski.

 

2. Lady Gaga

Η διάσημη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Coachella, επέλεξε να μείνει σε μία υπερπολυτελή κατοικία με στοιχεία αφρικανικού στιλ στη διακόσμηση. Περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια, μια τεράστια πισίνα και spa.

 

3. Kendrick Lamar

Η δική του διαμονή στο Coachella δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτήν της Lady Gaga. Ο τραγουδιστής επέλεξε μια έπαυλη με πισίνα με θαλασσινό νερό, ιδιωτικό γήπεδο τένις και spa.

 

4. Britney Spears

Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε μια πολυτελή έπαυλη στο εξωτικό Μαλιμπού, την οποία νοίκιασε για να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο. Η κατοικία έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, στους «σέρφερς» και στα δελφίνια.

 

Δείτε περισσότερα στο Unique by Ermes