4 κομψά outfits για την μικρή fashionista σας

Τετάρτη, 30/01/2019

 

Stylish συνδυασμοί για κορίτσια

Αν η μικρή σας κόρη έχει εξελιχθεί σε μία μικρή fashionista που αγαπά τη μόδα, τότε σίγουρα θα πρέπει να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα της με τις πιο κομψές φούστες, φορέματα, παντελόνια, παπούτσια και αξεσουάρ που θα την κάνουν πολύ χαρούμενη. Αν μάλιστα χρειάζεστε έμπνευση για τα looks σας, υπάρχουν κάποιες mini fashion bloggers που θα σας προσφέρουν όση έμπνευση χρειάζεστε.

 

Floral φορέματα

INSTAGRAM @CHRISELLELIM

 

Μία μικρή fashionista πρόκειται να λατρέψει τα floral φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις όπως το baby pink. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μπότες ή με μπαλαρίνες ώστε η μικρή σας να μπορεί να παίξει με άνεση.

 

Πουά παντελόνια

INSTAGRAM @SCOUTTHECITY

 

Ακόμα και αν η μικρή σας κόρη αγαπά τα παντελόνια, μπορείτε να της αγοράσετε κάποια με χαρούμενα μοτίβα όπως το πουά. Συνδυάστε το με sneakers και μπλούζες ή πουλόβερ στην αγαπημένη απόχρωση της μικρής σας.

 

Χαρούμενα χρώματα

INSTAGRAM @MIASAIDNO

 

Τα μικρά κορίτσια, αλλά και τα μεγαλύτερα, λατρεύουν τα έντονα χρώματα καθώς τους φτιάχνουν τη διάθεση. Φορέστε στη μικρή σας fashionista φορέματα σε έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε τα με sneakers ή αρβυλάκια.

 

Χαριτωμένα αξεσουάρ

INSTAGRAM @APRILWASHEREBLOG

 

Αν αναρωτιέστε τι δώρο να αγοράσετε σε ένα μικρό κορίτσι, χαριτωμένα αξεσουάρ όπως τσάντες ή αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Δείτε περισσότερα εδώ